Lite om mig

Här kan ni läsa om mig och mitt liv. Ibland är det alldeles underbart, ibland lite sämre. Men jag försöker ha så roligt jag bara kan. Jag skrattar mycket, gärna ofta och riktigt högt.

torsdag 5 juli 2012

Egen tid

Jag är en sån där person som har ett otroligt stort behov av att vara ensam ibland. Ikväll var en sån kväll.

Hela dagarna på jobbet pratar jag i telefon med kunder och på rasterna surrar jag och skrattar tillsammans med kollegor. På kvällarna är det fullt upp med extrajobb, barnkalas, socialisering och annat. Precis som jag vill ha det. Idag blev det minigolf med jobbet (mitt lag vann, såklart). Men efter det var jag helt slut, färdig och tömd på social förmåga.

 Jag gick hem, köpte med mig en SOLO-tidning, en bok och en öl. Så nu ligger jag uppkurad i soffan och snokar runt på fb, läser min tidning och dricker öl (alkolholfri, annars blir jag för bakis). När telefonen ringer ignorerar jag den högaktningsfullt.

Ibland är det så otroligt skönt att vara SJÄLV. Bara vara helt ensam. Jag behöver det. Det är alltid så mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud och ibland måste dom bara få finnas där, ta plats, sortera sig själva och kanske bli till handling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar